Agjensioni www.Nbbuss.se

Organizon udhtime Për Sezonin Dimror Në Kosovë Nisja Me: 20.12.2014 Kthimi Me: 03.01.2015.

Me ne si gjdohër nuk e ndjeni rrugën gjatë udhtimit ju servojm pije freskuse kafe falas.

Për rezervime mund të kontaktoni
0451-84403 / 0734099987 Nbbuss.se


Ju mirpresim per rezervime.
Mbasiqë thirrini dhe e bëni rezervimet për bileta, juve ju vjen numri i rezervimit dhe rezervimi dhe gjirollogaria e juaj ku ju/ajo mund ta bëni pagesen 500:-. Pas pagesës ju dërgojmë letër që pagesa juaj është bër.

PAGESËN E BËNI NË KËTË GJIROLLOGARI: BANKGIRO: 141-7328 Swedbank

Nëse paratë nuk janë brenda në konto para 10 ditëve numri i rezervimit dhe rezervimi fshihet. Nëse jeni vonuar ju lutem kontaktoni dhe ne mund prap se prap ta rezervojm.

Naim Dibrani:

Sverige: +460451-844 03

Sverige: +46734-099 987

Sverige: +46733-413208

Kosovo: 0038649256876


nbbuss.taxi@gmail.com

-

» ORARI I NB BUSS & TAXI 2013/14

rknare